Ice Cream Sandwich soseşte săptămâna viitoare pe Asus Transformer Prime

Scris de | 4 ianuarie, 2012
Ice Cream Sandwich soseşte săptămâna viitoare pe Asus Transformer Prime

Compania taiwaneză Asus a anunţat pe pagina oficială de Facebook update-ul la cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android pentru tableta Transformer Prime.

Platforma Android Ice Cream Sandwich va debuta pe tableta Transformer Prime începând cu data de 12 ianuarie. Din păcate, compania taiwaneză nu a emis nicio informaţie legată de actualizarea tabletelor mai vechi din portofoliul producătorului precum Transformer sau Eee Pad Slider.

Asus Eee Pad Transformer Prime TF201 soseşte cu o carcasă metalică subţire de 8.3 mm, cu o greutate de doar 586 g şi un display LED Super IPS+ de 10.1 inchi cu rezoluţia 1280 x 800 pixeli şi unghi de vizualizare larg, de 178 grade, protejat de sticlă Corning Gorilla Glass.

Transformer Prime va fi prima tabletă cu procesor Tegra 3 quad core, noua generaţie de procesoare ce promite performanţe grafice de până la 3 ori mai bune decât cele ale lui Tegra 2, graţie GPU-ului GeForce cu 12 core-uri, în condiţiile unui consum energetic cu până la 61% mai mic. Performanţele vor fi completate de 1GB memorie RAM.

Asus Eee Pad Transformer Prime va fi disponibilă în România începând cu primul trimestru al anului curent.

ROG Zephyrus G14

Etichete: , , , , , ,