Ice Cream Sandwich soseşte săptămâna viitoare pe Asus Transformer Prime

Scris de | 4 ianuarie, 2012
Ice Cream Sandwich soseşte săptămâna viitoare pe Asus Transformer Prime

Compania taiwaneză Asus a anunţat pe pagina oficială de Facebook update-ul la cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android pentru tableta Transformer Prime.

Platforma Android Ice Cream Sandwich va debuta pe tableta Transformer Prime începând cu data de 12 ianuarie. Din păcate, compania taiwaneză nu a emis nicio informaţie legată de actualizarea tabletelor mai vechi din portofoliul producătorului precum Transformer sau Eee Pad Slider.

Asus Eee Pad Transformer Prime TF201 soseşte cu o carcasă metalică subţire de 8.3 mm, cu o greutate de doar 586 g şi un display LED Super IPS+ de 10.1 inchi cu rezoluţia 1280 x 800 pixeli şi unghi de vizualizare larg, de 178 grade, protejat de sticlă Corning Gorilla Glass.

Transformer Prime va fi prima tabletă cu procesor Tegra 3 quad core, noua generaţie de procesoare ce promite performanţe grafice de până la 3 ori mai bune decât cele ale lui Tegra 2, graţie GPU-ului GeForce cu 12 core-uri, în condiţiile unui consum energetic cu până la 61% mai mic. Performanţele vor fi completate de 1GB memorie RAM.

Asus Eee Pad Transformer Prime va fi disponibilă în România începând cu primul trimestru al anului curent.

Etichete: , , , , , ,