CES 2012: Sony a lansat o nouă gamă de camere video Handycam

Scris de | 13 ianuarie, 2012
CES 2012: Sony a lansat o nouă gamă de camere video Handycam

Sony a anunţat în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show cele mai noi modele de camere video Handycam. Noua gamă Sony captează imagini Full HD mai clare cu un sunet de înaltă calitate.

Noile modele PJ740VE şi CX730VE dispun de stabilizatorul optic SteadyShot, un nou sistem de stabilizare optică mult mai sofisticat, care redă imagini mai clare, profesionale în condiţii de înregistrare HD sau fotografiere.

Stabilizarea se aplică acum întregului sistem optic, inclusiv lentilelor şi senzorului de mişcare Exmor R CMOS. Rezultatul constă în cea mai bună imagine statică, fiind de până la 13 ori mai eficientă decât în cazul modelelor anterioare. Se poate aplica tuturor setărilor zoom, pornind de la un unghi larg şi până la cel mai restrâns.

Patru noi modele din gama PJ dispun de un proiector integrat în rama ecranului LCD al camerei. Difuzoarele stereo beneficiază de tehnologia S-Master Digital Amplifier oferind un sunet clar, dinamic în timp ce te bucuri de înregistrările proiectate pe un perete sau pe orice altă suprafaţă.

Mai mult, dotată cu noul Procesor Avansat de Sunet, camera are capacitatea de a detecta în mod automat zgomotul ambiant cum este cel creat de vânt, în situaţia în care o utilizezi afară.

Noul model HDR-TD20VE dispune de o pereche de lentile G potrivite stereoscopic cu zoom-ul optic 10x (12x în 3D si 17x în 2D) se potrivesc de minune cu senzorul de mişcare Exmor R CMOS şi cu puternicul procesor dual de imagine BIONZ.

Acest sistem dual de înregistrare captează imagini 3D într-o rezoluţie 1920×1080 Full HD, de care te poţi bucura pe ecranul tău 3D cu ajutorul ochelarilor corespunzători.

Noua gamă de camere Sony Handycam va fi disponibilă începând cu luna aprilie a anului curent.

Etichete: , , , , , , ,