iPhone 4S: Apple scurtează perioada de expediere a noului terminal

Scris de | 18 ianuarie, 2012
iPhone 4S: Apple scurtează perioada de expediere a noului terminal

Apple a reuşit să reducă perioada de expediere a noului iPhone 4S de la 1-2 săptămâni la doar 3-5 zile. Terminalul emblematic s-a bucurat de un succes enorm din partea publicului, ceea ce a rezultat într-o problemă de aprovizionare.

La scurt timp după lansarea noului iPhone 4S, cei de la Apple au rămas fără dispozitive în stoc. În doar 24 de ore de la lansare numărul dispozitivelor vândute a trecut de 1 milion, iar în primul week-end peste 4 milioane de oameni s-au bucurat de noul iPhone 4S.

Acest succes a rezultat într-o problemă serioasă în termeni de disponibilitate. Cu toate că dispozitivul a fost deja pe piaţă, tot mai mulţi oameni s-au plâns de perioada lungă de aşteptare. Din fericire, Apple a soluţionat această problemă şi a reuşit să reducă perioada de expediere la doar 3-5 zile.

iPhone 4S beneficiază de îmbunătăţiri semnificative faţă de iPhone 4 precum un procesor mai rapid, o cameră de 8 megapixeli şi înregistrare video 1080p. Apple a debutat odată cu iPhone 4S şi asistentul personal Siri, o caracteristică primită destul de bine de public.

Etichete: , , , ,