Thorsten Heins: Cine este noul CEO Research in Motion?

Scris de | 23 ianuarie, 2012
Thorsten Heins: Cine este noul CEO Research in Motion?

Research in Motion, compania producătoare de dispozitive BlackBerry, are acum un nou CEO în persoana lui Thorsten Heins. Având în vederea starea actuală a companiei, e oare Thorsten Heins cel mai bun om pentru această slujbă? connect îţi prezintă o scurtă biografie profesională a noului CEO Research in Motion.

Înainte de a veni la Research in Motion în 2007, Thorsten Heins a deţinut mai multe slujbe în domeniul comunicaţiilor wireless, printre care şi CTO-ul departamentului de comunicaţii din cadrul companiei Siemens.
În cadrul Research in Motion, Thorsten Heins a ocupat poziţia de COO şi a supravegheat portofoliul companiei canadiene la nivel global.

Thorsten Heins are o diplomă de master în Ştiinţe şi Fizică de la Universitatea Hannover din Germania.

Noul CEO RIM are slujba extrem de dificilă de a schimba direcţia nefastă în care se îndreaptă compania canadiană. Research in Motion a avut parte în ultima vreme de trimestre financiare mai puţin satisfăcătoare şi de critici constante din partea celor ce consideră linia de dispozitive disponibile actualmente pe piaţă sub nivelul competiţiei.

Thorsten Heins vorbind despre punctele forte ale companiei Research in Motion:

Etichete: , , ,