Recupereaza datele de pe stick cu ajutorul profesionistilor

Scris de | 26 ianuarie, 2012
Recupereaza datele de pe stick cu ajutorul profesionistilor

Ai revenit din concediul mult visat, imortalizat pe un card plin de fotografii, însă în momentul în care încerci să copiezi fişierele pe PC primeşti mesajul Memory Card Error. Situaţiile de acest gen sunt cel puţin frustrante, însă de multe ori problema este una reversibilă.

În cazul camerelor și a aparatelor foto care utilizează carduri de memorie, se întâmplă destul de des coruperi la nivelul sistemului de fișiere FAT care nu mai permit accesul la date. Un exemplu de acest gen este acela în care cardul de memorie este conectat la un PC, iar acesta din urmă nu este detectat de calculator sau pe ecran apare mesajul de formatare.

Un alt mesaj de eroare des întâlnit în cazul cardurilor de memorie este „Memory Card Error”. În general acest mesaj este afișat de camera foto sau video în momentul în care cardul nu mai este detectat.

În cazul acesta chiar și reintroducerea cardului în aparatul de fotografiat sau într-un alt dispozitiv de citire nu va rezolva problema.

Printre cauzele care pot duce la apariția mesajului „Memory Card Error” se numără  eroarile de citire/scriere a cardului, introducerea/scoaterea incorectă a cardului, oprire bruscă a aparatului foto/calculatorului, îndoiri ale cardului de memorie sau rupere fizică, virus,  etc.

În cazul acesta dacă nu există o copie a datelor de pe card, este necesară recuperarea acestora. Recuperarea fotografiilor și a fișierelor de tip video se realizează în mod diferit în funcție de problema cardului. Dacă problema este logică, recuperarea datelor se va face cu ajutorul unor softuri speciale de recuperare date. Dacă problema este fizică, recuperarea se face cu ajutorul unor echipamente de citire a flash-urilor de memorie în cadrul unor centre specializate de recuperare a datelor

Bit Data Recovery oferă soluții de recuperare pe site-ul www.recuperaridate.ro pentru orice gen de problemă ar avea cardul. Șansele de recuperare a datelor cresc dacă procedurile de recuperare sunt efectuate de către personal cu experiență în recuperarea datelor și cu ajutorul unor echipamente corespunzătoare. În cazul în care sunteți în situația în care nu vă mai puteți accesa fotografiile de pe cardul de memorie sau de pe un alt dispozitiv de stocare, BIT Data Recovery va asigură o diagnosticare gratuită în urma căreia veți primi detaliile necesare recuperării acestora

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,