Noua generaţie de display-uri Samsung dedicate industriei B2B vor fi dezvăluite în cadrul ISE 2012

Scris de | 3 februarie, 2012
Noua generaţie de display-uri Samsung dedicate industriei B2B vor fi dezvăluite în cadrul ISE 2012

Samsung a anunţat că va prezenta în cadrul târgului Integrated Systems Europe noua generaţie de display-uri dedicate industriei B2B. Printre cele mai importante lansări se numără gamele Surface şi LED.

Samsung Electronics Co., Ltd, prezintă, în cadrul ISE 2012, cele mai noi soluţii pentru display. Plecând de la tema “Connection to Your Business”, Samsung dezvăluie soluţii precum display-uri de formate mari (LFD) şi o nouă gamă de hospitality TV.

Jeong-Hwan Kim, Vicepreşedinte senior al Display sales & Marketing din cadrul Samsung Electronics, a declarat: „Ne dorim să rămânem lideri pe piaţa B2B şi facem în continuare eforturi susţinute pentru a livra soluţii complete, care combină cele mai avansate componente hardware şi cel mai bun software, pentru o varietate de aplicaţii.”

Printre noile display-uri LFD prezentate la ISE se numără şi display-ul outdoor subţire, OL46B all-in-one, creat să reziste la temperaturi variind între -30°C şi +40°C. Aceasta este o soluţie excelentă pentru industria de advertising – pentru evenimente sportive, stadioane şi centre de conferinţe. În acelaşi timp, seria Samsung SL46B, un produs semi-outdoor, oferă imagini de înaltă rezoluţie, ideale pentru display-urile din magazine şi din centrele comerciale.

Noul LED LFD ME65 de 65” oferă calitate excepţională a imaginii şi performanţe de ultimă oră. Însă, ceea ce diferenţiază acest display de alte produse similare este abilitatea de a se transforma în câteva secunde într-un display touch screen. Trebuie doar să activezi suprafaţa opţională de touch screen şi să conectezi un cablu USB.

Etichete: , , ,