Cisco Aironet 3600: O creştere de performanţă cu până la 30% pentru dispozitivele wireless

Scris de | 10 februarie, 2012
Cisco Aironet 3600: O creştere de performanţă cu până la 30% pentru dispozitivele wireless

Cisco a anunţat lansarea punctului de acces Cisco Aironet 3600 Series (AP), oferind cea mai rapidă şi fiabilă reţea wireless şi una dintre cele mai bune experienţe wireless de pe piaţă în prezent.

Aşteptările tot mai mari legate de funcţionarea rapidă a reţelei, accesul neîntrerupt la servicii cloud, conectivitatea constantă şi experienţe de înaltă calitate pe orice dispozitiv wireless, la care se adaugă numărul tot mai mare de dispozitive mobile exercită presiuni uriaşe asupra infrastructurilor de reţea wireless.

Noul punct de acces Cisco Aironet 3600 Series aduce premiere în industrie, îmbunătăţind experienţa wireless prin creşterea performanţei oricărui dispozitiv wireless cu până la 30%, pe o rază de acţiune extinsă. Fiind primul punct de acces 802.11n cu trei fluxuri spaţiale şi cu o a patra antenă (4×4:3) din industrie, Cisco Aironet 3600 Series AP este proiectat astfel încât să permită oamenilor să rămână conectaţi fără întreruperi de la orice dispozitiv wireless, chiar şi de la cele cu semnale wireless slabe, la o mai mare distanţă de punctul de acces şi cu o performanţă de 30% mai rapidă decât orice alt punct de acces.

Având în vedere previziunile Indicelui Cisco Visual Networking conform cărora numărul dispozitivelor mobile la nivel global va depăşi 7,1 miliarde până în 2015, punctul de acces Cisco Aironet 3600 Series AP oferă clienţilor o modalitate prin care să aibă garanţia că infrastructurile lor de reţea wireless sunt capabile să facă faţă unei cereri în creştere.

Konika Minolta - Mobotix 7

Etichete: , , ,