iPad 3, lansat în cadrul unui eveniment din prima săptămână a lui martie?

Scris de | 10 februarie, 2012
iPad 3, lansat în cadrul unui eveniment din prima săptămână a lui martie?

AllThingsD, un website extrem de respectat pe segmentul IT&C, anunţă că Apple ar urma să lanseze mult aşteptatul iPad 3 în cadrul unui eveniment desfăşurat în prima săptămână a lunii martie. Potrivit surselor publicaţiei, evenimentul se va desfăşura în San Francisco, la Yerba Buena Center for the Arts.

Vestea nu este una surprinzătoare, ţinând cont de faptul că şi iPad 2 a fost lansat în data de 2 martie. Iar dacă noua tabletă va urma acelaşi scenariu, va fi disponibilă publicului în circa două săptămâni de la momentul prezentării.

În ceea ce priveşte specificaţiile, informaţiile care circulă de ceva vreme par să sugereze un ecran de mare rezoluţie, Retina sau nu, un  procesor quad core, care să concureze cu puterea tabletelor Tegra 3, precum şi un design.

În momentul de faţă modelul Transformer Prime al celor de la Asus domină piaţa, iar iPad 3 va trebui să sosească cu o ofertă irezistibilă pentru a-l detrona. Aşteptăm şi posibilele reduceri de pret pentru tabletele Apple din generaţiile anterioare.

Etichete: , , , ,