Evolio nu aduce momentan Ice Cream Sandwich pe tableta Neura

Scris de | 13 februarie, 2012
Evolio nu aduce momentan Ice Cream Sandwich pe tableta Neura

Evolio anunta in toamna ca vom vedea Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe tableta Neura pana la sfarsitul anului 2011.

Update-ul nu a venit pana acum, iar reactiile fanilor de pe pagina de Facebook Evolio i-au facut pe oficialii companiei sa vina cu declaratii.

Din informatiile postate pe blogul Evolio aflam ca in vederea dezvoltarii unei versiuni de Android au nevoie de multe lucruri, incluzand aici driverele pentru procesorul nVidia Tegra 2, iar pana in acest moment nVidia nu a facut publice aceste drivere.

Mai jos puteti vedea intreaga declaratie:

Anunțam anul trecut că o să avem, până la sfârșitul anului, upgrade-ul  la 4.0 pentru Neura.

Din păcate, nu am putut duce la bun capăt această promisiune întrucât ne-am confruntat cu niște lucruri pe care nu aveam cum să le cunoaștem de la bun început.

Mai exact, pentru a putea dezvolta o versiune de Android nouă, este nevoie de foarte multe lucruri, cum ar fi drivere pentru procesor, în cazul nostru,  Nvidia Tegra2 (Hall, Gpu..). Până în acest moment, Nvidia nu a făcut publice aceste drivere, și, din acest motiv, este întarziată lansarea firmware-ului nou. Astfel, am fost, și suntem, în continuare, condiționați și de posibilitățile Nvidia.

Codul sursă lansat anul trecut pentru ICS conține doar instrucțiuni generale pentru programare, nu și drivere specifice pentru fiecare vendor în parte. Până acum nu a lansat nimeni un asemenea update pentru că, până să fie lansat, trebuie să fie stabil și să treacă prin mai multe teste de compatibilitate.

Etichete: , , , , ,