Fujitsu prezintă noua gamă de laptop-uri Lifebook echipate cu tehnologie de ultimă oră

Scris de | 16 februarie, 2012
Fujitsu prezintă noua gamă de laptop-uri Lifebook echipate cu tehnologie de ultimă oră

Fujitsu a prezentat în cadrul unui eveniment de presă noua gamă de notebook-uri Lifebook, ce dispun de a doua generaţie a procesoarelor Intel Core. Cu această ocazie Fujitsu şi Intel au făcut prima demonstraţie live a tehnologiei Intel Anti-Theft în România.

În cadrul unui eveniment de presă, Fujitsu și Intel au realizat prima demonstraţie live a tehnologiei Intel Anti-Theft din România şi au prezentat mai multe inovații ale notebook-urilor Fujitsu, precum 3G/UMTS integrat, compartimentul modular sau Fujitsu Bay Projector.

Integrând tehnologia Intel Anti-Theft în echipamentele sale, Fujitsu aduce funcţionalităţi suplimentare, prin parteneriate cu producători de sisteme de securitate precum Absolute sau Computrace, permiţând astfel ca în baza unor abonamente, utilizatorul să beneficieze în cazul furtului de localizarea echipamentului, de ştergerea datelor în sistem remote sau chiar de recuperarea acestora. Aceste opţiuni pot fi achiziţionate separat sau într-un singur pachet prin produsul Advanced Theft Protection care combină toate cele 3 funcţionalitati.

Fujitsu a introdus 3G/UMTS integrat, dar și conceptul de Modular Bay, ce permite utilizatorilor să adauge o a doua baterie, dacă este nevoie de o autonomie mai mare, un al doilea hard disk, pentru o capacitate mai mare sau un bay projector. Fujitsu Bay Projector aduce mobilitate, fiind silenţios, uşor de instalat şi de transportat în comparaţie cu un videoproiector tradiţional. Odată conectat la notebook, acesta poate fi folosit imediat, fără a mai fi nevoie de instalare. Claritatea imaginii poate fi ajustată rapid şi uşor prin intermediul panoului de control, iar tehnologia laser beam asigură un contrast puternic şi culori vii.

Stefan Kero, Country Manager Fujitsu România, a declarat: „Fujitsu LIFEBOOK este un brand cu o tradiţie de peste trei decenii, iar calitatea superioară a produselor cu care ne prezentăm în fața utilizatorilor a dus la creşterea încrederii acestora în brandul nostru. Parteneriatul cu Intel ne facilitează accesul către tehnologii și procesoare de ultimă generație. Acestea ne susţin eforturile de a oferi clienţilor echipamente avansate, care să le sporească performanțele în muncă, oferindu-le în același timp plăcere în utilizare. »

Nici la capitolul ergonomie notebook-urile Lifebook nu stau mai prejos, acestea putând fi echipate cu dispozitive precum adaptorul de dimensiuni reduse 0 Watt, care are un consum energetic 0 atunci când sistemul este oprit. De asemenea, portul USB Anytime Charger permite sistemului să încarce dispozitive portabile, cum ar fi telefoane mobile, chiar şi atunci când echipamentul este oprit.

Etichete: , , , ,