Cosmote şi Romtelecom sprijină mii de persoane din judeţele Vrancea şi Buzău

Scris de | 17 februarie, 2012
Cosmote şi Romtelecom sprijină mii de persoane din judeţele Vrancea şi Buzău

Cosmote şi Romtelecom vin în ajutorul persoanelor afectate de condiţiile meteo extreme din judeţele Vrancea şi Buzău, oferind sprijin financiar în valoare de 20.000 euro prin campania „România are nevoie de tine”.

Mii de persoane din judeţele Buzău şi Vrancea beneficiază de ajutoare oferite de cele două companii, care constau în alimente şi alte bunuri care vor fi livrate chiar şi cu elicoptere în zonele cele mai izolate, toate acestea pentru a le asigura confort şi ajutor în această perioadă dificilă.

Romtelecom şi Cosmote România oferă un sprijin financiar în valoare de 20.000 euro pentru „România are nevoie de tine”, o campanie care vine în ajutorul celor care sunt izolaţi din cauza zăpezii abundente sau care se află în imposibilitatea de a-şi procura hrană sau alte bunuri vitale.

Primele patru elicoptere încărcate cu alimente şi materiale de prim ajutor au plecat joi din Strejnic către satele din Buzău şi Vrancea. Alte localităţi vor primi şi ele ajutor în câteva zile, cele două companii organizând un transport şi în judeţul Ialomiţa.

Mai mult, angajaţii Cosmote România au donat haine, încălţăminte şi alimente pentru adăposturile cu oameni ai străzii. De asemenea, Romtelecom a mai donat 5.000 euro către Crucea Roşie pentru a sprijini acţiunile de ajutorare a celor afectaţi de condiţiile meteo extreme.

Romtelecom a luat măsuri pentru a preveni întreruperea serviciilor şi a asigura reactivarea serviciilor întrerupte din cauza neplăţilor care au venit ca o consecinţă a vremii nefavorabile – în ultima săptămână sute de servicii au fost repuse în funcţiune. În situaţia în care serviciile nu funcţionează din cauza vremii, clienţii vor obţine o reducere care va fi echivalentă cu valoarea sumei aferente perioadei în care serviciile nu au funcţionat.

Echipele Romtelecom continuă să depună toate eforturile pentru a interveni chiar şi în condiţii meteo dificile şi pe timpul nopţii în beneficiul clienţilor, în acele zone unde diferite probleme au afectat serviciile. Majoritatea serviciilor sunt funcţionale, reţeaua de voce oferind posibilitatea chiar şi localităţilor izolate să comunice cu restul ţării.

Etichete: , , , , ,