Două produse din gama Linksys HomePlug AV Powerline, disponibile prin ELKOTech

Scris de | 17 februarie, 2012
Două produse din gama Linksys HomePlug AV Powerline, disponibile prin ELKOTech

ELKOTech România a anunţat disponibilitatea produselor Linksys Powerline AV 4-Port Network Adapter Kit (PLSK400) şi Linksys Powerline AV Wireless Network Extender Kit (PLWK400) pe piaţa autohtonă.

Cele două echipamente dezvoltate de Cisco folosesc reţeaua de electricitate prezentă în casele utilizatorilor pentru a conecta dispozitive inteligente la Internet şi pentru a îmbunătăţi semnalul wireless al routerului.

Smart TV-urile, playerele Blue-ray sau consolele de jocuri vin însoţite de multe ori de diverse aplicaţii şi servicii utile, dar care necesită pentru funcţionare conectatea la Internet. PLSK400 poate fi folosit pentru a transforma reţeaua de electricitate de acasă într-o conexiune la Internet, soluţia permiţând conectarea simultană a maximum patru dispozitive multimedia. De cealaltă parte, PLWK400 este un produs ce măreşte semnalul reţelelor wireless. Ambele echipamente sunt certificate HomePlug AV şi sunt potrivite atât pentru streaming-ul de muzică şi video, cât şi pentru jocurile online.

PLSK400 va fi disponibil începând cu a doua jumătate a lunii februarie, urmând ca PLWK400 să ajungă în România în trimestrul doi.

Etichete: , , , , , , ,