Logitech Mini Mouse M187: O nouă serie de mouse-uri colorate

Scris de | 20 februarie, 2012
Logitech Mini Mouse M187: O nouă serie de mouse-uri colorate

Logitech a anunţat o nouă gamă de mouse-uri dedicate celor care doresc un periferic wireless cu un strop de culoare. Datorită unui design ultra-compact, Logitech Wireless Mini Mouse M187 încape cu uşurinţă în geantă, poşetă sau în buzunarul pantalonilor.

Logitech a lansat Logitech Wireless Mini Mouse M187, un dispozitiv mic şi colorat ce dispune de conectivitate wireless neîntreruptă. Instalarea lui este simplă şi nu necesită încărcarea unui software. Conectează receiver-ul nano şi mouse-ul e gata de acţiune. Receiver-ul nano este atât de mic încât poate rămâne în portul USB şi poate fi stocat în interiorul mouse-ului în caz că vrei să-l înlături, aşa că nu există pericolul de a-l pierde.

Todd Walker, brand manager în cadrul Logitech, a declarat într-un comunicat de presă: „Acest mouse mic şi prietenos oferă libertatea conferită de tehnologia wireless iar controlul şi precizia sunt mai mari ca cele oferite de touchpad-ul laptopului.”

Mouse-ul va fi disponibil într-o varietate de culori, printre care albastru şi roşu.

Logitech Wireless Mini Mouse M187 va fi disponibil în Europa începând cu luna februarie la un preţ recomandat de 19,99 euro.

Etichete: , , ,