Logitech Mini Mouse M187: O nouă serie de mouse-uri colorate

⇣ Sari la articol

Logitech a anunţat o nouă gamă de mouse-uri dedicate celor care doresc un periferic wireless cu un strop de culoare. Datorită unui design ultra-compact, Logitech Wireless Mini Mouse M187 încape cu uşurinţă în geantă, poşetă sau în buzunarul pantalonilor.

Logitech a lansat Logitech Wireless Mini Mouse M187, un dispozitiv mic şi colorat ce dispune de conectivitate wireless neîntreruptă. Instalarea lui este simplă şi nu necesită încărcarea unui software. Conectează receiver-ul nano şi mouse-ul e gata de acţiune. Receiver-ul nano este atât de mic încât poate rămâne în portul USB şi poate fi stocat în interiorul mouse-ului în caz că vrei să-l înlături, aşa că nu există pericolul de a-l pierde.

Todd Walker, brand manager în cadrul Logitech, a declarat într-un comunicat de presă: „Acest mouse mic şi prietenos oferă libertatea conferită de tehnologia wireless iar controlul şi precizia sunt mai mari ca cele oferite de touchpad-ul laptopului.”

Mouse-ul va fi disponibil într-o varietate de culori, printre care albastru şi roşu.

Logitech Wireless Mini Mouse M187 va fi disponibil în Europa începând cu luna februarie la un preţ recomandat de 19,99 euro.

Asus ZenBook Flip S - UX371EA