Panasonic Eluga: Smartphone high-end rezistent la apă şi praf

Scris de | 22 februarie, 2012
Panasonic Eluga: Smartphone high-end rezistent la apă şi praf

Panasonic a anunţat un nou terminal dedicat pieţei europene, care va debuta în cadrul evenimentului Mobile World Congress. Smartphone-ul denumit Eluga dispune de caracteristici de ultimă oră şi e rezistent la apă şi praf conform standardului internaţional IP57.

ELUGA – al cărui nume a fost format prin alăturarea primei litere din expresia „elegant user-oriented gateway”, vine cu un ecran  care ocupă aproximativ 66% din suprafaţa telefonului, datorită ramei foarte subţiri care îl înconjoară.

Cu un profil de numai 7,8 mm pe întreaga lungime a telefonului şi forma unui D foarte subţire, telefonul nu va modifica linia hainelor şi poate fi purtat cu uşurinţă în orice buzunar. Mai mult, camera foto încorporată, cu 8MP, este şi ea suficient de plată şi integrată firesc în carcasa telefonului.

Alte caracteristici includ un procesor dual-core de 1 GHz, tehnologie Near Field Communications, un ecran OLED de 4.3 inchi, un spaţiu de stocare intern de 8 GB şi va rula sistemul de operare Android Gingerbread.

Panasonic Eluga va fi expus la standul CY31 din cadrul Mobile World Congress 2012 ce va avea loc la Barcelona, începând cu 27 februarie.

Etichete: , , , ,