HTC One S: Cel mai subţire telefon HTC de până acum

Scris de | 27 februarie, 2012
HTC One S: Cel mai subţire telefon HTC de până acum

HTC One S este un model creat pentru cei care doresc un smartphone puternic, dar compact, oferind o carcasă groasă de doar 7.9 mm şi un procesor dual core la 1.5 GHz.

One S se bucură de finisaje revoluţionare în domeniul telefoniei mobile. Printr-un proces de micro oxidare dezvoltat iniţial pentru sateliţi unibody-ul din aluminiu se transformă într-o structură ceramică cristalină de patru ori mai rezistentă decât aluminiul anodizat.

Telefonul are atuurile noii serii HTC One, mizând pe o cameră de excepţie şi o experienţă audio superioară.  One S dispune de aceeaşi cameră ca şi modelul de vârf One X, cu rezoluţia de 8 megapixeli, senzor BSI pentru performanţe îmbunătăţite în lumină slabă, un obiectiv de 28 mm F2.0 şi bliţ LED. Timpul necesar declanşării este de doar 0.7 secunde, iar autofocusul este ultra rapid – doar 0.2 secunde. One S filmează video HD 1080p, cu stabilizare a imaginii, iar o cameră secundară de 1.3 megapixeli asigură video chat 720p.

Pe segmentul audio, One S se bucură de integrarea completă Beats By Dr. Dre Audio, iar smartphone-ul oferă şi software-ul HTC Sync Manager care facilitează transferul de muzică.

HTC One S dispune de un ecran touch de 4.3 inchi cu rezoluţie 540 x 960 pixeli şi sticlă Corning Gorilla Glass, 16 GB memorie internă şi o baterie de 1650 mAh. Sistemul de operare utilizat este Android 4.0, cu HTC Sense 4.

Telefoanele HTC One vor fi disponibile din luna aprilie.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , ,