HTC One S: Cel mai subţire telefon HTC de până acum

Scris de | 27 februarie, 2012
HTC One S: Cel mai subţire telefon HTC de până acum

HTC One S este un model creat pentru cei care doresc un smartphone puternic, dar compact, oferind o carcasă groasă de doar 7.9 mm şi un procesor dual core la 1.5 GHz.

One S se bucură de finisaje revoluţionare în domeniul telefoniei mobile. Printr-un proces de micro oxidare dezvoltat iniţial pentru sateliţi unibody-ul din aluminiu se transformă într-o structură ceramică cristalină de patru ori mai rezistentă decât aluminiul anodizat.

Telefonul are atuurile noii serii HTC One, mizând pe o cameră de excepţie şi o experienţă audio superioară.  One S dispune de aceeaşi cameră ca şi modelul de vârf One X, cu rezoluţia de 8 megapixeli, senzor BSI pentru performanţe îmbunătăţite în lumină slabă, un obiectiv de 28 mm F2.0 şi bliţ LED. Timpul necesar declanşării este de doar 0.7 secunde, iar autofocusul este ultra rapid – doar 0.2 secunde. One S filmează video HD 1080p, cu stabilizare a imaginii, iar o cameră secundară de 1.3 megapixeli asigură video chat 720p.

Pe segmentul audio, One S se bucură de integrarea completă Beats By Dr. Dre Audio, iar smartphone-ul oferă şi software-ul HTC Sync Manager care facilitează transferul de muzică.

HTC One S dispune de un ecran touch de 4.3 inchi cu rezoluţie 540 x 960 pixeli şi sticlă Corning Gorilla Glass, 16 GB memorie internă şi o baterie de 1650 mAh. Sistemul de operare utilizat este Android 4.0, cu HTC Sense 4.

Telefoanele HTC One vor fi disponibile din luna aprilie.

Etichete: , , ,