Huawei Ascend D quad: Un quad core ultra rapid cu ecran de 4.5 inchi

Scris de | 27 februarie, 2012
Huawei Ascend D quad: Un quad core ultra rapid cu ecran de 4.5 inchi

Huawei Ascend D, un smartphone ambiţios care are la bază un procesor quad-core la 1.2GHz/1.5GHz, a fost prezentat de către reprezentanţii companiei drept cel mai rapid smartphone din lume. Rămâne să vedem dacă afirmaţia stă în picioare, ţinând cont de faptul că şi alţi producători au sosit cu propriile modele quad core, cum ar fi HTC One X.

Modelul Ascend D, lansat la Mobile World Congress oferă un procesor Huawei K3V2, un display de 4.5 inchi cu rezoluţie 720p şi o cameră de 8 megapixeli cu înregistrare video HD 1080p, completată de o cameră secundară de 1.3 MP.

Pe partea audio Ascend D se mândreşte cu tehnologii precum Dolby 5.1 Surround Sound şi Audience earSmart.

Măsurând 64mm şi având o grosime de doar 8.9mm, Ascend D quad are o carcasă compactă, elegantă.

Ascend D quad este dotat cu o baterie 1800mAh care oferă o autonomie de până la două zile  în condiţii normale de utilizare. Mai mult, datorită tehnologiei de management al energiei, dezvoltată de Huawei Device, durata de viaţă a bateriei este mai mare cu până la 30%, în comparaţie cu media de durată din industrie, în condiţii normale de utilizare.

Ca parte a seriei Ascend D, Huawei a mai prezentat modelele Ascend D quad XL şi Ascend D1.

Smartphone-ul Ascend D quad XL vine cu o baterie de 2500mAh care oferă o autonomie de la două la trei zile de utilizare normală. Cu aceleaşi specificaţii tehnice ca şi Ascend D quad, Ascend D quad XL măsoară 10.9 mm grosime. Ascend D1 încorporează procesorul 1.5 GHz dual-core CPU, precum şi o baterie 1670mAh.

Seria de smartphone-uri Ascend D quad va fi disponibilă în Europa în al treilea trimestru din 2012. Ascend D1 va fi disponibil din iunie 2012.

Etichete: , , , ,