Samsung şi Visa anunţă o aplicaţie dedicată Jocurilor Olimpice din Londra 2012

Scris de | 29 februarie, 2012
Samsung şi Visa anunţă o aplicaţie dedicată Jocurilor Olimpice din Londra 2012

Samsung a anunţat un parteneriat cu Visa prin care lansează o aplicaţie ce va facilita plata cu ajutorul telefonului mobil, destinată Jocurilor Olimpice şi Paralimpice 2012 din Londra.

Samsung şi Visa prezintă aplicaţia la Mobile World Congress din Barcelona între 27 februarie şi 1 martie. Modalitatea de plată inovatoare, sigură şi convenabilă este subiectul unei serii de demonstraţii la standurile Visa (Sala 1, Standul 1B19) şi Samsung (Sala 8, Standul 8B169). Lansarea marchează parteneriatul dintre cei doi sponsori ai Jocurilor Olimpice şi Paralimpice pentru a lansa pe piaţă modalitatea de plată mobilă contactless, ca parte a susţinerii pe care o oferă ediţiei ce va avea loc la Londra în 2012.

Aplicaţia are la bază tehnologia Visa payWave, ce permite realizarea de plăţi contactless la punctele de vânzare. Pentru a efectua o plată, utilizatorii trebuie doar să selecteze aplicaţia de plată Visa, să apese opţiunea „Pay” şi să ţină telefonul în dreptul unui cititor contactless. Aplicaţia oferă, de asemenea, posibilitatea verificării istoricului tranzacţiilor şi de a vizualiza bilanţul actualizat al contului personal.

Etichete: , , , , ,