Asus debutează noi soluţii hardware la CeBIT: Monitor, Blu-ray player, plăci grafice şi multe altele

Scris de | 7 martie, 2012
Asus debutează noi soluţii hardware la CeBIT: Monitor, Blu-ray player, plăci grafice şi multe altele

Asus a adus la CeBIT 2012 o suită cuprinzătoare de componente hardware menite să satisfacă cerintele tuturor tipurilor de utilizatori. Acestea includ plăcile grafice HD 7970 DirectCU II, ROG Xonar Phoebus pentru pasionații de jocuri, routerul wireless RT-N66U, adaptorul EA-N66 Ethernet sau inscriptorul Blu-ray extern SBW-06C2X.

Placa grafică HD 7970 DirectCU II și placa de sunet ROG Xonar Phoebus pentru pasionații de jocuri
Asus HD 7970 DirectCU II, cea mai silențioasă placă video de pe piață, dispune de un design termic DirectCU cu șase heat pipe-uri de cupru și o suprafață de disipare a căldurii cu 20% mai mare.

VGA Hotwire oferă utilizatorilor posibilitatea de a lipi pe placă fire cu ajutorul cărora să citească și să ajusteze cu acuratețe tensiunile pentru Vcore, Vmem și PLL la nivel hardware. Interfața intuitivă GPU Tweak ajută utilizatorii să modifice și să regleze frecvențele, tensiunile și performanța ventilatoarelor. Modelul HD 7970 DirectCU II este singurul din seria HD 7000 care poate transmite imaginea către șase monitoare prin cele patru porturi native DisplayPort.

Placa de sunet pentru jocuri ROG Xonar Phoebus stabilește diferențele față de competitori prin îmbunătățirea calității sunetului și a clarității comenzilor atât pentru intrări cât și pentru ieșirile audio. Tehnologia ROG Command integrează o matrice de microfoane care efectiv reduc cu 50% zgomotul ambiental. Aceasta oferă, de asemenea, un impuls dinamic pentru claritatea sunetului, cu un raport semnal-zgomot de 118dB și un amplificator pentru căști de 600 ohmi din clasa superioară.

Routerul wireless ASUS RT-N66U dual-band și adaptorul Ethernet EA-N66 fac o echipă excepțională în domeniul streaming-ului HD, fără latențe. Routerul RT-N66U furnizează performanțe reale în bandă dublă 2.4GHz/5Ghz, cu viteze de până la 900Mbps și 300.000 de sesiuni de date concurente.

Adaptorul Ethernet ASUS EA-N66 permite o utilizare dual-band la viteze de până la 450Mbps, operând la frecvențele de 2.4GHz și 5GHz. Arhitectura patentată a antenei triple elimină interferențele și asigură un semnal mai bun, utilizatorul beneficiind de 3 funcții: de router, repetor și de punct de acces.

Divertismentul Blu-ray 3D revine în prim plan odată cu inscriptorul extern SBW-06C2X-U. Această unitate Blu-ray BDXL externă constituie un centru multimedia cu suport Blu-ray 3D, Dolby Digital EX și DTS-HD. Cu suport BDXL de până la 128GB și viteze de scriere pentru discuri Blu-ray de șase ori mai mari decât cele ale modelelor obișnuite, SBW-06C2X-U devine cea mai bună soluție de backup de pe piață. Alături de performanțe, dispozitivul se mândrește cu un design premiat IF 2011, liniile sale elegante și suportul metalic fiind inspirate de formele arhitecturale miniaturizate.

Conceput pentru graficieni, PA248Q dispune de un panou IPS pre-calibrat, care furnizează 100% din spectrul sRGB, pentru a oferi o reproducere precisă a culorii și uniformitate, chiar și atunci când este privit din lateral.

PA248Q beneficiază de un design ergonomic cu posibilitatea de rotire, pivotare, înclinare și ajustare a înălțimii, oferind utilizatorului modul de lucru ideal. Monitorul este primul din lume ce integrează patru porturi USB 3.0.

Proiectorul portabil ASUS P1 LED cu luminozitate de 200 ANSI lumeni dispune de o sursă de lumină LED, cu durată mare de funcționare. P1 proiectează imagini la rezoluție înaltă de 1280 x 800 pixeli. Cu o distanță scurtă de proiecție de 1.16:1, utilizatorii se pot bucura de imagini HD cu diagonala de 40” atunci când aparatul este amplasat la numai un metru de ecran.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , ,