Ice Cream Sandwich soseşte mâine pe Samsung Galaxy S II

Scris de | 9 martie, 2012
Ice Cream Sandwich soseşte mâine pe Samsung Galaxy S II

Conform unui anunţ din partea companiei sud-coreene Samsung, update-ul la cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android va sosi pe terminalul Samsung Galaxy S II începând cu data de 10 martie.

Utilizatorii smartphone-ului high-end Samsung Galaxy S II se vor putea bucura de cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, Ice Cream Sandwich, începând de mâine. Anunţul a fost postat ieri de către compania sud-coreeană Samsung pe site-ul oficial.

Lista completă a terminalelor Samsung ce vor beneficia în viitor de Ice Cream Sandwich arată aşa: Galaxy S II, Galaxy S II LTE, Galaxy Note, Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 şi Galaxy Tab 7.0 Plus.

Samsung Galaxy S II dispune de un ecran de 4.3 inchi ce beneficiază de tehnologia Super AMOLED Plus, care rezultă într-o redare fără greşeală a spectrului de culori. Galaxy S II oferă de asemenea şi o serie de caracteristici de top precum un procesor dual-core la frecvenţa de 1.2 GHz, 1 GB RAM, cameră de 8 megapixeli şi înregistrare HD la 1080p.

Etichete: , , ,