Kingston anunţă lansarea Wi-Drive în România

Scris de | 9 martie, 2012
Kingston anunţă lansarea Wi-Drive în România

Kingston Digital lansează dispozitivul Kingston Wi-Drive în Romania. Proiectat pentru a satisface nevoia de spaţiu de stocare suplimentar al dispozitivelor Apple iPad, iPhone şi iPod touch şi Amazon Kindle Fire, Wi-Drive este o soluţie wireless care permite utilizatorilor să partajeze fişierele media sau documentele importante.

Alături de aplicaţia “Kingston Wi-Drive”, disponibilă pe App Store şi pe Amazon Appstore, Wi-Drive permite utilizatorilor să redea videoclipuri, muzică şi să partajeze fişiere cu alţi utilizatori de dispozitive Apple sau cu alte tablete Amazon Kindle Fire. Wi-Drive foloseşte memoria Flash pentru stocarea informaţiei de pe sistemele desktop sau de pe laptop-uri. Aceste fişiere şi documente pot fi accesate ulterior prin conexiunea wireless. Până la trei utilizatori se pot conecta simultan la Wi-Drive pentru a accesa fişiere diferite, fără pierderea conexiunii la Internet.

Transferul şi stocarea fişierelor pe Wi-Drive se realizează cu uşurinţă, prin intermediul cablului USB sau cu ajutorul conexiunii wireless, direct din dispozitivul conectat. Pentru gestionare fişierelor este necesară instalarea aplicaţiei Wi-Drive, disponibilă în App Store şi Amazon Appstore.

Etichete: , , ,