Peste 27 milioane de utilizatori Instagram

Scris de | 12 martie, 2012
Peste 27 milioane de utilizatori Instagram

Fondatorul reţelei de socializare Instagram, Kevin Systrom, a anunţat în timpul unei conferinţe din cadrul festivalului South By Southwest numărul de utilizatori ai site-ului. Actualmente, Instagram e folosit de peste 27 milioane de utilizatori.

Instagram, reţeaua de socializare dedicată pasionaţilor de fotografie care deţin un iPhone, e utilizată acum de peste 27 milioane de oameni. Anunţul cifrei a fost făcut de Kevin Systrom în cadrul unei conferinţei susţinute cu ocazia festivalului SXSW din Austin, Texas. Foursquare, o altă reţea de socializare faimoasă, dispune de puţin peste 20 milioane de utilizatori.

Mai mult, conform publicaţiei The Huffington Post, echipa din spatele Instagram lucreză la o versiune dedicată sistemului de operare Android. Astfel, popularitatea reţelei de socializare ar putea creşte exponenţial. Instagram a primit în decembrie distincţia de „Cea mai bună aplicaţie a anului.”

Pentru a descărca versiunea 2.1 a aplicaţiei Instagram, accesează acum: http://itunes.apple.com/us/app/instagram/id389801252?mt=8

Etichete: , , , ,