Câştigă bilete la Euro 2012 cu Orange

Scris de | 15 martie, 2012
Câştigă bilete la Euro 2012 cu Orange

Orange a anunţat lansarea unui concurs pan-european prin care dă suporterilor şansa să îşi arate susţinerea echipei preferate şi să se pregătească mai bine ca niciodată pentru cel mai important campionat european de fotbal.

Concursul Orange Supporters’ Cup, lansat astăzi pe www.supporterscup.orange.com, va prezenta suporteri din toată Europa, de la cei ocazionali până la cei mai împătimiţi, şi le va da posibilitatea să se întreacă pentru premii, precum echipamente Orange UEFA EURO 2012, telefoane şi excursii VIP cu autobuzul pentru echipele câştigătoare la Varşovia şi Kiev pentru gala de deschidere şi pentru meciurile finale ale campionatului.

Orice amator de fotbal din cele 11 ţări din Europa în care Orange este prezent poate participa la Supporters’ Cup, indiferent dacă este client Orange sau nu. În plus, în lunile următoare Orange va lansa şi alte concursuri pentru a aduce EURO 2012 în viaţa fanilor de fotbal care susţin campionatul, de acasă sau direct de pe stadion.

Competiţia Orange Supporters’ Cup constă într-o serie de provocări atât individuale, cât şi de echipă, în mediul online şi prin intermediul telefoanelor mobile. Suporterii se pot înregistra pe site şi pot forma echipe chiar de astăzi, se pot pregăti pentru concurs prin crearea unui suporter avatar şi pot afla mai multe informaţii despre echipele naţionale.

Pentru mai multe informaţii accesaţi acum:  www.supporterscup.orange.com

Etichete: , , , ,