Noul iPad: Primele review-uri sunt excelente

Scris de | 15 martie, 2012
Noul iPad: Primele review-uri sunt excelente

Noul iPad, lansat de Apple în data de 7 martie, a trecut deja prin redacţiile câtorva dintre marile site-uri de tehnologie de peste ocean, reuşind să se bucure de apreciere şi review-uri pozitive.

MacWorld îi oferă noului iPad 4.5 din 5, lăudând ecranul splendid, camera îmbunătăţită şi viteza crescută de acces la web, graţie conexiunii 4G. Site-ul mai atrage atenţia la faptul că utilizatorii de iPad 2 pot să se bucure în continuare de tableta lor, atâta timp cât reuşesc să evite contactul cu displayul noului iPad. Odată ce ai dat cu ochii de acesta, îţi va fi greu să nu îţi doreşti mai mult.

The Verge par şi ei extrem de impresionaţi de iPad-ul de anul acesta, oferindu-i nota 9.3 din 10. Sunt menţionate aceleaşi puncte forte – ecran, cameră, LTE, procesor şi performanţă grafică. La capitolul minusuri este menţionat preţul destul de ridicat al modelului de top cu conexiune 4G. Redactorul concluzionează că tableta reuşeşte să se menţină cu un pas în faţa concurenţei în ceea ce priveşte inovaţia.

Slash Gear şi TechCrunch au reuşit la rândul lor să obţină iPad generaţia a treia pentru review, iar părerile păstrează în mare aceeaşi linie. Multe laude, în special pentru ecranul Retina cu rezoluţie 2048 x 1536. Majoritatea editorilor consideră însă că decizia de upgrade de la iPad 2 la noul iPad nu este una tocmai uşoară deoarece experienţa totală şi utilitatea nu este una net diferită.

Etichete: , , ,