Toshiba Z830 in test connect (foto)

Scris de | 21 martie, 2012
Toshiba Z830 in test connect (foto)

Ultrabook-ul celor de la Toshiba, Z830, a sosit de curând în redacţia connect şi putem spune cu certitudine că  vraja ultrabook-urilor încă are efect asupra noastră.  Deşi am avut deja în test aproape toate Ultrabook-urile de pe piaţă nu putem să nu rămânem uimiţi de greutatea extrem de redusă şi de liniile extrem de suple ale acestei noi categorii de notebook-uri dezvoltată de către cei de la Intel.

Dincolo de aspectul extrem de elegant pe care i-l oferă carcasa din aluminiu şi profilul de doar 15.9 mm, Z830 reuşeşte să marcheze puncte şi la capitolul greutate – doar 1,12 kg. Am testat tablete mai grele.

Modelul Toshiba Z830 primit în test integrează un procesor Intel Core i3, 4 GB RAM  şi un SSD de 128 GB, însă cei care au nevoie de mai multă putere pot opta pentru configuraţii cu i7 şi mai multă memorie RAM.

Ecranul de 13,3 inchi oferă o imagine bună, iar tastatura cu butoane iluminate este printre cele mai comode variante pe care le-am văzut până acum la un Ultrabook.

Mai multe despre Toshiba Z830 în numărul viitor al revistei, însă până atunci poţi arunca o privire asupra imaginilor de aici.

 

Etichete: , , ,