Youtube a anunţat câştigătorii competiţiei Space Lab

Scris de | 26 martie, 2012
Youtube a anunţat câştigătorii competiţiei Space Lab

Platforma de video-sharing Youtube a anunţat câştigătorii competiţiei Space Lab. Experimentele propuse de Amr din Egipt şi de echipa formată din Dorothy şi Sara vor fi realizate în spaţiu în a doua jumătate a anului.

Concursul Space Lab a fost lansat pentru a găsi cel mai interesant experiment ştiinţific propus de participanţi, care va putea fi realizat în spaţiu de către membrii de la Staţia Spaţială Internaţională.

Youtube a anunţat câştigătorii concursului care vor avea plăcerea de a urmării experimentele lor în direct şi realizate în spaţiu. Amr din Egipt a câştigat la categoria de vârstă 17-18 ani, iar Dorothy şi Sara, din Statele Unite ale Americii, au câştigat la categoria 14-16 ani.

Experimentele premiate atacă problema moleculelor şi a gravitaţiei, şi au fost selectate la o întrunire a câştigătorilor regionali ce a avut loc la Washington.

Pentru mai multe detalii legate de câştigători şi experimentele acestora, accesaţi acum canalul oficial al concursului la adresa: http://www.youtube.com/spacelab

Etichete: , , ,