Fame îţi oferă celebritate pentru o zi pe Twitter

Scris de | 28 martie, 2012
Fame îţi oferă celebritate pentru o zi pe Twitter

Fame este un serviciu care conectează mai mulţi utilizatori Twitter într-un joc de noroc unde pot câştiga exact numărul de followers care sunt înscrişi în joc. Toţi cei care folosesc serviciul au şansa de a deveni celebru pentru 24 de ore, în urma unei extrageri ce are loc zilnic.

Andy Warhol a declarat în 1968 că „în viitor fiecare persoană va avea 15 minute de faimă”. Ei bine, viitorul a sosit pentru utilizatorii serviciului Fame, dedicat Twitter, care propune un sistem deosebit de interesant. Toţi utilizatorii vor intra zilnic într-o extragere unde pot câştiga numărul de utilizatori înscrişi în Fame. Astfel, persoana câştigătoare va avea un număr de followers mult mai mare. Practic, toţi vor urmări o persoană pe Twitter pentru şansa ca într-o zi să ajungă la rândul lor „în lumina reflectoarelor”.

Ţelul acestui serviciu e să aibă peste 21 de milioane de utilizatori Twitter înscrişi, astfel încât un utilizator norocos va avea într-o zi mai mulţi followers decât Lady Gaga, cea mai „urmărită” persoană de pe platforma de micro-blogging.

Momentan, Fame e folosit de peste 2700 de utilizatori Twitter.

Pentru a intra în competiţie şi pentru posibilitatea de a deveni celebru pentru o zi, accesează acum: http://play-fame.com/

Etichete: , , , , ,