Flanco deschide un nou magazin în Cluj

Scris de | 29 martie, 2012
Flanco deschide un nou magazin în Cluj

Retailer-ul autohton Flanco a anunţat inaugurarea unui nou magazin în incinta centrului comercial Iulius Mall din Cluj. Noul magazin, al doilea deschis în zona Transilvaniei în mai puţin de o lună, va fi inaugurat pe 30 martie.

Noul magazin dispune de o suprafață totală de 800 mp, precum și de o echipă de 18 consilieri de vânzări, specializați în diversele categorii de produse aflate la raft (IT, electronice, electrocasnice, accesorii și consumabile).

Pentru acest an, retailerul intenționează o creștere cu 20% a suprafeței comerciale, în primele 3 luni ale anului fiind deja deschise 5 magazine (Bistrița, Cluj, Deva, Sibiu şi Târgovişte), cu o investiție totală de 9,5 milioane lei. Deschiderile de magazine din primul trimestru au crescut suprafața de vânzare cu 10%, până la 46.000 mp.

Gabriel Pereș, Sales Director Flanco, a declarat: „Conform studiilor noastre, piața de electro IT din Cluj a înregistrat o evoluție stabilă în ultimii doi ani, consumul per familie fiind printre cele mai ridicate din România. Prin deschiderea noului magazin Flanco, dorim să oferim clujenilor o experiență inedită de cumpărare, care să le permită alegerea produsului mult dorit într-o ambianță placută și relaxantă, beneficiind de cea mai bună selecție de produse și servicii, consultanță specializată și testarea produsului în magazin”.

Flanco aşteaptă în Cluj vânzări anuale de peste 14 milioane de lei.

Etichete: , , ,