M.vodafone.ro în varianta beta, optimizat pentru telefoane şi tablete cu iOS şi Android

Scris de | 29 martie, 2012
M.vodafone.ro în varianta beta, optimizat pentru telefoane şi tablete cu iOS şi Android

Vodafone oferă acces de azi la noua versiune beta a site-ului pentru mobil m.vodafone.ro, care prezintă într-o variantă optimizată pentru smartphone-uri şi tablete cu sistem de operare Android şi iOS informaţiile de pe vodafone.ro.

Viteza de încărcare este şi ea mult îmbunătăţită, iar traficul de date este redus.

„Numărul afişărilor www.vodafone.ro realizate prin intermediul telefoanelor şi tabletelor a depăşit 500.000 lunar, echivalentul unei creşteri de peste 300% pe parcursul ultimului an. Am decis, în acest context, să raspundem nevoii utilizatorilor de a avea un acces facil la informaţiile de pe site-ul nostru, prin lansarea versiunii beta a m.vodafone.ro. Astfel continuăm strategia de a aduce informaţiile esenţiale direct pe telefonul mobil şi completăm funcţionalităţile oferite de aplicaţia pentru mobil MyVodafone”, a declarat Laura Barbu, Director, Online, Vodafone România.

Noul site pentru mobil este optimizat pentru terminalele ce funcţionează cu sistem de operare iOS şi Android şi oferă utilizatorilor un design adaptat, în funcţie de rezoluţia terminalului folosit pentru navigare. Pagina m.vodafone.ro poate fi accesată prin intermediul oricărui terminal mobil ce dispune de o conexiune la Internet.

Informatiile despre produsele, serviciile si noutatile Vodafone sunt grupate intr-un meniu vertical, usor accesibil.  Utilizatorii care doresc sa achizitioneze un produse din magazinul online Vodafone pot parcurge intregul proces de comanda direct de pe telefon, finalizarea facandu-se printr-un apel catre un numar dedicat.

Versiunea mobila a www.vodafone.ro vine in completarea aplicatiei MyVodafone, ce este diponibila din septembrie 2011 pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android si iOS. Utilizatorii aplicatiei pot afla costurile si consumul de voce si date, prin serviciul Cost Control. In plus, acestia pot vedea balanta ultimei facturi, precum si localizarea magazinelor Vodafone, pe o harta interactiva. Utilizatorii aplicatiei pot, de asemenea, ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.

Etichete: , , , , ,