ONG-urile care vor primi 45.000 euro din partea Cosmote au fost selectate

⇣ Sari la articol

COSMOTE  a ales cele 9 ONG-uri care vor primi în acest an 45.000 euro din partea companiei, prin inițiativa „Mesaje de iubire”. Câştigătorii celei de-a patra ediţii a programului „Mesaje de iubire” sunt implicaţi în programe de îngrijire (terapie cancer, autism), incluziune socială (îngrijire, familii monoparentale, copii defavorizaţi, copii cu dizabilităţi), educaţie (prevenirea abandonului şcolar), prevenire a abuzului copiilor. Proiectele finanţate în 2012 sunt adresate miilor de copii din toate regiunile (Alba, Bacău, Baia Mare, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Bucureşti, Cluj, Dâmboviţa, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Orăştie, Prahova, Sibiu, Timişoara, Vrancea).

„Mesaje de iubire este un program unic, care transformă bucuria de Anul Nou a tuturor în susţinere financiară a organizaţiilor care se ocupă de îngrijirea şi educaţia copiilor. Le mulţumim clienţilor noştri pentru că ne sunt alături pentru al patrulea an consecutiv, astfel încât să putem să oferim împreună un sprijin pentru copiii defavorizaţi.”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Manager, COSMOTE România.

Toate cele 90 de organizaţii care au solicitat sprijin financiar în cadrul programului „Mesaje de iubire” în perioada înscrierilor au fost evaluate în baza unor criterii transparente, comunicate înaintea primirii dosarelor de înscriere. Cele 9 ONG-uri care vor primi câte 5.000 euro sunt:

  1. Asociatia AUTISM BAIA MARE
  2. Asociatia Caritas Bucuresti
  3. Asociaţia Little People
  4. Asociaţia Renaitre Romania
  5. Asociaţia SFÂNTUL STELIAN
  6. Asociaţia Telefonul Copilului
  7. Asociatia Touched Romania
  8. Fundatia Dezvoltarea Popoarelor
  9. Fundatia HECUBA

Din 2009, COSMOTE România a oferit 140.000 euro, din veniturile generate de sms-urile trimise de Anul Nou, unui număr de 12 ONG-uri care se ocupă de îngrijirea şi educaţia copiilor.