Kony 2012: Invisible Children a lansat un nou clip video

Scris de | 6 aprilie, 2012
Kony 2012: Invisible Children a lansat un nou clip video

Invisible Children a lansat un nou clip video ce prezintă demersul campaniei Kony 2012, ce doreşte stoparea crimelor realizate de către Joseph Kony şi organizaţia acestuia. În noul clip se discută despre situaţia actuală din Uganda, dar şi despre reacţiile oamenilor împotriva campaniei.

Kony 2012 a devenit unul dintre cele mai vizionate clipuri video de pe internet. Cu peste 87 milioane de vizionări pe Youtube, Kony 2012 e, fără îndoială, un fenomen global. Pe lângă mesajele de solidaritate din partea celor care au urmărit clipul, compania Invisible Children a stârnit şi o doză bună de controverse.

Astfel, Invisible Children a lansat un nou clip video în care prezintă demersul campaniei, activităţile organizaţiei Lords Resistance Army dar şi un răspuns împotriva criticilor. Compania mizează pe faptul că mass-media simplifică o problemă mult mai complicată. Criticii nu înţeleg exact ce se întâmplă actualmente în Uganda. De aceea, noul clip se axeaza mai mult pe intamplarile din Africa si mai putin pe latura sentimentala a oamenilor.

Din nou, Invisible Children solicită ajutorul oamenilor de pe tot globul să răspândească mesajul anti-Joseph Kony pe reţelele de socializare şi prin e-mail-uri adresate politicienilor.

Noul clip video Kony 2012 poate fi urmărit mai jos :

Etichete: , , ,