Twitter luptă împotriva spam-ului

Scris de | 6 aprilie, 2012
Twitter luptă împotriva spam-ului

Twitter a anunţat printr-un post pe blog-ul oficial că a dat în judecată 5 furnizori de unelte pentru spam într-o Curte de Justiţie din San Francisco. Mai mult, platforma de micro-blogging a declarat că va continua lupta împotriva spam-ului cu măsuri speciale ce vor limita aceste mesaje.

Twitter e unul dintre cele mai folosite servicii de social media de pe internet. Astfel, e o ţintă deosebit de atractivă pentru spammeri. În virtutea acestui fapt, reprezentanţii platformei de micro-blogging au anunţat printr-un post pe blog-ul oficial că vor pune un mai mare accent pe măsurile de securitate împotriva acestor mesaje.

În primul rând, Twitter a dat în judecată ieri 5 furnizori de unelte pentru spam, o decizie ce va afecta sursa principală a acestor mesaje. Mai mult, Twitter a anunţat şi noi tehnologii de sortare a mesajelor scurtate prin care va putea identifica conţinutul de malware. Utilizatorii pot de asemenea ajuta în lupta împotriva spammerilor prin blocarea mesajelor de acest tip direct din contul acestora.

Utilizatorii Twitter-ului trimit peste 340 milioane de mesaje pe zi.

Etichete: , , ,