Asus ZenBook Flip 13 OLED

Mobile Marketing Conference – conferinta dedicata mobile marketing

Scris de | 10 aprilie, 2012
Mobile Marketing Conference – conferinta dedicata mobile marketing

Comunitatea de marketing din Romania se va reuni pe 10 mai 2012, la hotel Howard Johnson la cea de-a V-a editie Mobile Marketing Conference, cea mai importanta conferinta anuala dedicata promovarii in mediul mobil.

Mobile Marketing Conference isi propune sa puncteze tendintele globale in tehnologiile mobile si beneficiile marketingului mobil in contextul local, oferind idei si solutii pentru optimizare comunicarii si crearea unui continut mobil eficient, despre cele mai bune formate de mobile advertising si cele mai bune practici de mobile marketing si cum se poate integra cu succes strategiile de marketing mobil in mixul de comunicare. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din zona de marketing, comunicare si dezvoltare online, dar si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza în zona mobile.

Mobile Marketing Conference va include si în acest an evenimentul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii mobile din Romania, MobileApps Development Meetup, aflat la cea de-a treia editie. MobileApps isi propune sa reprezinte atat un instrument de networking cat si un mediu creativ de idei si solutii pentru dezvoltatorii de aplicatii, jocuri, creatorii de diverse platfome (Java, Web), companii IT si consumatori în acelasi timp.

In sprijinul argumentarii discutiilor din cadrul conferintei, va fi prezentat studiul “Unlocking de Power of Mobile”, un raport lansat pentru al doilea an consecutiv de Initiative Romania in cadrul evenimentului. Studiul analizeaza acoperirea tehnologiilor mobile în Romania, rata de utilizare a acestora, receptivitatea utilizatorilor la campaniile de mobile marketing si cum pot fi acestea folosite pentru a atinge nisa dorita de consumatori.

Evenimentul este organizat de Evensys si sustinut de Nokia, Syscom Digital si Voxline. Pentru detalii referitoare la eveniment, accesati: www.mobileconference.ro.

Etichete: , , , , ,