Cosmote România lansează serviciul de plată online WebCare

Scris de | 11 aprilie, 2012
Cosmote România lansează serviciul de plată online WebCare

Cosmote România a anunţat lansarea unui serviciu de plată online, o modalitate mai simplă şi mai rapidă de a plăti factura lunară sau de a reîncărca o cartelă SIM preplătită. Serviciul de plată online poate fi accesat foarte uşor prin crearea şi accesarea unui cont WebCare.

Serviciul de plată online a facturii permite tranzacţii de maxim 5.000 RON şi oferă posibilitatea de a plăti factura curentă sau în avans. Utilizatorii pot alege să plătească factura şi pentru un alt abonat Cosmote.

Un client Cosmote poate reîncărca un cont preplătit cu o valoare de minim 5 euro până la maxim 100 de euro pentru fiecare tranzacţie.

Mai mult, prin intermediul contului WebCare, utilizatorii au posibilitatea de a activa serviciul Connect Secure sau opţiunile Connect Mobile.

Noul serviciu este disponibil pentru toţi clienţii Cosmote, atât utilizatori de cartelă preplătită cât şi abonaţi (persoane fizice sau juridice). Clienţii trebuie doar să îşi acceseze contul WebCare la adresa https://webcare.cosmote.ro  şi să plătească factura lunară sau să reîncarce o cartelă preplătită.

Etichete: , , ,