Twitter a închis serviciul Fame

Scris de | 13 aprilie, 2012
Twitter a închis serviciul Fame

Reprezentanţii platformei de micro-blogging Twitter au decis să închidă serviciul Fame, ce conectează mai mulţi utilizatori Twitter într-un joc de noroc unde pot câştiga exact numărul de followers care sunt înscrişi în joc, deoarece încalcă termenii de utilizare a site-ului.

Cu toate că serviciul Fame nu încalcă în mod direct termenii de utilizare, Twitter e de părere că acordarea unui utilizator mai mulţi followers e o formă de spam şi că procedura de „follow-unfollow” e astfel abuzată.

Cei de la Fame au declarat că: „Twitter e de părere că am încălcat spiritul regulilor site-ului.”

Toţi utilizatorii serviciului vor intra zilnic într-o extragere unde pot câştiga numărul de utilizatori înscrişi pe Fame. Astfel, persoana câştigătoare va avea un număr de followers mult mai mare. Practic, toţi vor urmări o persoană pe Twitter pentru şansa ca într-o zi să ajungă la rândul lor „în lumina reflectoarelor”.

Ţelul acestui serviciu e să aibă peste 21 de milioane de utilizatori Twitter înscrişi, astfel încât un utilizator norocos va avea într-o zi mai mulţi followers decât Lady Gaga, cea mai „urmărită” persoană de pe platforma de micro-blogging.

Etichete: , , ,