Samsung Galaxy S III: Un nou Galaxy dezvăluit lumii în 3 mai

Scris de | 16 aprilie, 2012
Samsung Galaxy S III: Un nou Galaxy dezvăluit lumii în 3 mai

Samsung a început să distribuie invitații pentru un eveniment desfășurat în Londra pe 3 mai, invitații ilustrate cu sloganul „Vino și descoperă noul Galaxy”. După cum era și normal, toată lumea se gândește la Samsung Galaxy S III, chiar dacă detaliile oferite sunt extrem de puține.

Am putea specula însă, dacă analizăm picăturile lichide de pe invitație, că următorul Galaxy se va bucura de protecție avansată împotriva apei.

Popularitatea anunțului ne permite să ne facem o idee despre cât de așteptat este urmașul lui Galaxy S II – la doar 5 ore după ce cei de la Samsung au postat pe pagina Samsung Mobile imaginea de pe invitație, aceasta a fost primită cu 9600 de like-uri și 850 de comentarii.

Potrivit zvonurilor care au sosit constant în ultimele luni, Galaxy S 3 ar urma să folosească un procesor Exynos, produs chiar de către Samsung. Alegerea este una care ar urma să reducă dependența gigantului coreean de produsele celor de la Qualcomm.

Samsung Galaxy S II, modelul care rămâne cel puțin până în luna mai vârful de lance al companiei, a reușit să atingă vânzări impresionante, de 20 de milioane de unități la nivel global, până la finalul lui februarie.

 

 

Etichete: , , ,