Plantronics Savi 700: Căşti wireless pentru mediul business

Scris de | 18 aprilie, 2012
Plantronics Savi 700: Căşti wireless pentru mediul business

ABN Systems a anunţat disponibilitatea căştilor wireless Savi 700 pe piaţa autohtonă. Cu ajutorul căştilor wireless office Savi 700 executivii pot vorbi la telefon folosind un singur terminal care reuneşte telefonul mobil, cel fix şi VoIP de pe computer.

Bazat pe tehnologia DECT (Digital European Cordless Telecommunications), şi premiat anul acesta cu „European office product awards 2012“ ca recunoaştere a beneficiilor în utilizare şi a tehnologiilor inovatoare încorporate, Savi 700 este sistemul care conferă libertate de mişcare persoanelor care au nevoie de mâini libere atunci când vorbesc la telefon şi, de asemenea, utilizează alternativ şi VoIP, şi telefonul mobil şi pe cel fix.

Savi 700 este practic o cască wireless polivalentă pentru office, conectabilă la toate tipurile de telefonie (mobilă, fixă şi prin internet) şi care permite preluarea automată a apelurilor, respectiv rutarea automată a apelurilor iniţiate în funcţie de numărul format. Raza de acoperire a semnalului este de 120 de metri în mediu ideal (fără obstacole), ceea ce înseamna că utilizatorul se poate deplasa numai cu casca la ureche în apropierea biroului, fără a avea nevoie să poarte telefonul mobil sau computerul. În plus, Savi 700 permite organizarea de teleconferinţe cu încă alte trei căşti similare – care se pot conecta la aceeaşi bază.

Linia de căşti wireless office Savi 700 este disponibilă în România prin intermediul partenerilor ABN Systems, precum şi pe site-ul www.casti.ro , la preţuri pornind de la 249 de euro.

Etichete: , , ,