BRD Năstase Ţiriac Trophy, sponsorizat de Vodafone

Scris de | 19 aprilie, 2012
BRD Năstase Ţiriac Trophy, sponsorizat de Vodafone

A doua ediţie a evenimentului BRD Năstase Ţiriac Trophy, ce va avea loc la Arenele BNR, in perioada 21 – 29 aprilie 2012, va fi sponsorizat de Vodafone România. Operatorul de telefonie mobilă va organiza Turneul Jurnaliştilor.

Turneul Jurnalistilor incepe in data de 23 aprilie, cu participarea deschisa a tuturor jurnalistilor si bloggerilor pasionati de tenis, acreditati la turneul BRD Nastase Tiriac Trophy. Finalistii turneului vor castiga un smartphone Galaxy Nexus si o tableta Vodafone Smart Tab 10. Jurnalistii si bloggerii interesati se pot inscrie la Centrul de Presa.

Mai mult, in cadrul turneului, utilizatorii pot achizitiona, de la standul Vodafone, o serie de smartphone-uri de top, la preturi speciale. Astfel, noul Nokia Lumia 800 va fi disponibil la un pret de 149 Euro, impreuna cu abonamentul Mega 25 si optiunea Internet pe mobil 1GB. Cu acelasi pachet, smartphone-ul Galaxy Nexus va putea fi achizitionat pentru 129 Euro. De asemenea, Samsung Galaxy Ace Plus va fi disponibil utilizatorilor la un pret de 49 Euro, cu abonamentul Mega 8 si optiunea Internet pe mobil 500MB.

De asemenea, la standul Vodafone, spectatorii vor putea interactiona cu participantii la turneu, care vor fi disponibili atat pentru sesiuni foto, cat si pentru autografe.

Etichete: , , ,