Pioneer îşi extinde gama de căşti cu modele fashion şi pentru audiofili

Scris de | 19 aprilie, 2012
Pioneer îşi extinde gama de căşti cu modele fashion şi pentru audiofili

Pioneer a lansat recent noi modele de căşti: trei noi produse în gama STEEZ, dedicată pasionaţilor de mişcare, modelul high-end SE-MJ591 pentru audiofili şi modelul SE-NC21M cu tehnologie noise cancelling.

În gama STEEZ au fost introduse modelele EFFECTS, 808 şi DUBSTEP, care pun accentul pe un look cât mai cool, pe o reproducere mai bună a basului şi pe un confort sporit. Căştile sunt compatibile şi cu iPhone-ul şi iPod, oferind un microfon inline şi control pentru volum şi preluare apeluri.

Noul model dedicata pasionaţilor audio, Pioneer SE-MJ591 este creat pentru o reproducere cât mai fidelă a întregului spectru sonor. Căştile folosesc difuzoare de 40mm, un design on-ear şi materiale de cea mai bună calitate, de la cadrul din aluminiu şi până la perniţele din piele. Specificaţii: răspuns în frecvenţă 5-40.000 Hz, sensibilitate 108 dB, impedanţă 32 ohmi şi putere 1000 mW. SE-MJ591 sunt disponibile la preţul de 299 dolari.

Căştile noise cancelling Pioneer SE-NC21M reduc cu până la 90% zgomotul extern, fiind perfecte pentru călătoriile cu avionul, spre exemplu. Uşoare şi confortabile, căştile oferă o autonomie de până la 120 de ore cu noise cancelling activat, cu o singură baterie AAA. Costă 119 dolari.

Etichete: , , ,