Peste 50 milioane de utilizatori Instagram

Scris de | 2 mai, 2012
Peste 50 milioane de utilizatori Instagram

Serviciul de photo-sharing Instagram e folosit actualmente de peste 50 milioane de utilizatori. Cifra e cu atât mai impresionantă dacă luăm în calcul faptul că la începutul anului Instagram a fost folosit de doar 15 milioane de utilizatori.

Aplicaţia ce a devenit disponibilă recent pe platforma Google devine din ce în ce mai populară în rândul utilizatorilor de smartphone-uri. Reţeaua de socializare dedicată pasionaţilor de fotografie care deţin un terminal ce rulează sistemul de operare iOS sau Android, e utilizată acum de peste 50 milioane de oameni. Pe pagina oficială a aplicaţiei Instagram din Google Play, apare un număr de utilizatori de peste 10 milioane.

Mai mult, cei de la Mashable relatează faptul că la începutul anului aplicaţia Instagram a fost folosită de aproximativ 15 milioane de utilizatori, ceea ce înseamnă că serviciul a crescut astronomic în doar câteva luni.

Mai multe detalii despre Instagram şi despre achiziţia serviciului de către Facebook găsiţi aici: http://www.connect.ro/2012/04/24/cazul-instagram-cum-a-ajuns-o-aplicatie-sa-valoreze-1-miliard-de-dolari/

Etichete: , , ,