Utilizatorii Orange PrePay îşi pot personaliza acum opţiunile

Scris de | 9 mai, 2012
Utilizatorii Orange PrePay îşi pot personaliza acum opţiunile

Orange România a anunţat că utilizatorii PrePay au acum ocazia să îşi personalizeze oferta, printr-o aplicaţie disponibilă pe un site dedicat. Folosind configuratorul online ei îşi pot alege ce să includă în opţiunea lor, astfel încât să beneficieze de minute, SMS-uri naţionale şi alte oferte.

În plus, clienţii au acces la oferte exclusive. Astfel, ei pot alege site-uri preferate pe care să aibă trafic nelimitat, îşi pot activa opţiunea TV pe mobil la jumătate de preţ, cu numai 1 euro/lună, sau pot include în ofertă un număr nelimitat de SMS-uri în reţeaua Orange, peste resursele pentru care au optat deja.

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer în cadrul Orange România, a declarat într-un comunicat de presă: “Aplicaţia de pe www.nelimiteaza-te.ro se adresează în special tinerilor care îşi doresc oferte personalizate, chiar şi atunci când vorbim despre cartele PrePay. Şi, pentru că ei îşi cunosc cel mai bine obiceiurile de comunicare, îi încurajăm să îşi configureze oferte pe gustul lor, pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută.”

După ce şi-au configurat opţiunea, clienţii trebuie să intre în contul personal de pe www.orange.ro şi să o plătească din creditul disponibil în contul lor PrePay. După efectuarea plăţii, opţiunea se va activa pe cartela PrePay, cu o valabilitate de 30 zile, iar utilizatorii vor fi înştiinţaţi printr-un SMS de confirmare. În luna următoare, opţiunea poate fi reactivată tot din contul personal sau se poate modifica prin alegerea unei alte combinaţii pe www.nelimiteaza-te.ro.

Dacă vrei să-ţi personalizezi opţiunea, accesează acum: www.nelimiteaza-te.ro

Etichete: , , ,