Allview a vândut peste 15.000 de tablete până în prezent

Scris de | 14 mai, 2012
Allview a vândut peste 15.000 de tablete până în prezent

Allview a anunţat că a vândut peste 15.000 de tablete până acum. Gama de tablete AllDro a fost lansată în decembrie 2010. Raportat la estimarile specialistilor din piata IT din Romania, acest numar de unitati reprezinta o cota de piata de aproximativ 17% pe acest segment.

Lucian Peticila, Manager General Allview, a comentat această piatră de hotar pentru compania românească: „Multumim clientilor si colaboratorilor nostri pentru increderea pe care ne-au aratat-o in ultimii ani. Datorilta lor cota de piata a companiei noastre din piata tabletelor a crescut semnificativ atat ca valoare cat si ca volumul al vanzarilor. Pentru ca  ne dorim in continuare o cresterea constanta a cotei de piata in luna iunie vom lansa doua tablete in aceeasi formula accesibila ca pret. Prin functii 3G si GPS integrate, noile modele vor atinge un nou nivel de performanta in ceea ce priveste mobilitatea si conectivitatea. Bazandu-ne pe rezultatele anteriore suntem increzatori ca acestea vor incanta utilizatorii si se vor bucura de succes.”

Gama de tablete DroSeries este formata in prezent din cinci modele de tablete in diverse configuratii de memorie, conexiune la internet si design.

Viitoarele dispozitive AllDro Speed Satellite si AllDro Speed 3G vor avea ecran de 7” capacitiv, sub un centimetru grosime, procesorul grafic: Mali 400MP si acces la cele mai populare magazine de aplicatii.

Mai multe detalii despre tabletele Allview din gama DroSeries se gasesc  pe website-ul producatorului si in magazinele partenere din toata tara.

Etichete: , , , ,