Scott Thompson a plecat de la Yahoo!, Ross Levinsohn numit CEO interimar

Scris de | 14 mai, 2012
Scott Thompson a plecat de la Yahoo!, Ross Levinsohn numit CEO interimar

Yahoo! a anunţat o schimbare majoră în ierarhia conducerii companiei. Scott Thompson a părăsit rolul de CEO al companiei după un scandal puternic mediatizat în care a fost acuzat că a minţit în legătură cu pregătirea lui profesională.

Compania japoneză Yahoo a anunţat printr-un comunicat de presă numirea lui Fred Amoroso în poziţia de preşedinte al consiliului de administraţie, în locul lui Roy Bostock. Mai mult, Ross Levinsohn a fost numit CEO interimar, după ce Scott Thompson a plecat de la companie.

Yahoo! l-a numit pe Scott Thompson în poziția de Chief Executive Officer la începutul lunii ianuarie, o mișcare necesară deoarece de la plecarea lui Carol Bartz din luna septembrie compania era condusă de un interimar. Fostul preşedinte PayPal a fost acuzat în presă că şi-ar fi falsificat CV-ul, mai exact faptul că ar avea o licenţă în ştiinţa calculatoarelor. Cu toate acestea însă, Yahoo a declarat că Scott Thompson a plecat de la companie din « motive personale ».

Rămâne de văzut dacă această schimbare va fi în beneficiul unei companii ce se luptă pentru relevanţă în mediul on-line.

Etichete: , , , , ,