Lenovo a deschis astăzi un magazin propriu în Bucureşti

Scris de | 16 mai, 2012
Lenovo a deschis astăzi un magazin propriu în Bucureşti

Lenovo a anunţat astăzi deschiderea unui magazin propriu în capitala României. Lenovo Exclusive Store e dedicat în exclusivitate produselor realizate de compania chineză precum laptop-uri, tablete şi noua generaţie de sisteme ThinkStation.

Începând de miercuri, 16 martie, noul Lenovo Exclusive Store, aflat pe Bulevardul Unirii 19 B, le oferă vizitatorilor posibilitatea de a vedea, a atinge şi a testa cele mai bune produse Lenovo. Conceput ca un centru al experienţei tehnologice,  magazinul îşi primeşte vizitatorii cu prezentări dedicate de produse, cu descrieri detaliate ale tehnologiei personale Lenovo, cu oferte de preţ exclusive şi consultanţă în achiziţionare.

Aurel Neţin, director general Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova, a declarat într-un comunicat de presă : « Noul Lenovo Exclusiv Store este pasul pe care îl facem către utilizatori. De astăzi vă oferim toate condiţiile pentru a analiza şi a simţi tehnologia Lenovo, de a înţelege în mod direct experienţa folosirii unor dispozitive inteligente şi atent construite.»

Lenovo Exclusive Store este dezvoltat în parteneriat cu Eurosoft Computers. Simultan, se lansează şi magazinul online la adresa: www.lenovoexclusiv.ro.

Etichete: , , , , ,