Sony Handycam GW55VE: Cameră video rezistentă la apă

Scris de | 23 mai, 2012
Sony Handycam GW55VE: Cameră video rezistentă la apă

Sony a anunţat astăzi lansarea camerei video Handycam GW55VE. Noul model dispune de caracteristici de top şi poate fi folosit în apă la o adâncime de până la 5m şi este rezistentă la praf şi căderi de la o înălţime de până la 1,5m.

Modelul Handycam GW55VE dispune de cea mai avansată tehnologie pentru a obţine înregistrări video Full HD sau fotografii clare în orice situaţie. Calitatea imaginii este asigurată de senzorul Exmor R CMOS, cu ajutorul căruia utilizatorul obţine fotografii sau înregistrări video bogate în detalii, chiar şi în condiţii slabe de iluminare.

Camera este dotată cu obiectiv G, care poate capta imagini diverse, de la scene ample până la cadre foarte apropiate. Zoom-ul optic 10x poate fi extins până la 17x, iar tehnologia By Pixel Super Resolution asigură claritatea detaliilor în fotografiile cu zoom.

O altă caracteristică a aparatului este tehnologia Optical SteadyShot care, prin modul „Active”, compensează efectul „tremuratului”, în cazul înregistrării video în mişcare sau cu zoom.

Etichete: , , ,