Steve Ballmer e încrezător în viitorul sistemului de operare Windows 8

Scris de | 23 mai, 2012
Steve Ballmer e încrezător în viitorul sistemului de operare Windows 8

steve ballmer microsoftCEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, a declarat recent în cadrul unei conferinţe ce a avut loc la Seul, Coreea de Sud, că noul sistem de operare Windows 8 va însemna o „renaştere” a platformei ce a dominat piaţa calculatoarelor personale în ultimele decenii.

Conform agenţiei AFP, Steve Ballmer a declarat că următoarea versiune a sistemului de operare Windows va fi unul dintre cele mai revoluţionare produse din istoria domeniului de IT&C. CEO-ul Microsoft a spus despre Windows 8 că e „într-un sens, începutul unei noi ere în istoria Microsoft Windows. E fără îndoială cea mai importantă realizare a noastră.”

Mai mult, Steve Ballmer a adăugat faptul că se aşteaptă ca peste 500 milioane de utilizatori să folosească anul viitor noul sistem de operare.

Windows 8 Release Preview va fi lansat de către Microsoft în prima săptămână a lunii iunie, potrivit unui anunţ al lui Steven Sinofsky, preşedintele diviziei Windows. Informaţia a fost făcută publică în cadrul unei conferinţe a dezvoltatorilor din Japonia.

Etichete: , , , ,