Carmageddon are undă verde pentru lansarea de anul viitor

Scris de | 28 mai, 2012
Carmageddon are undă verde pentru lansarea de anul viitor

Carmageddon Reincarnation, cel mai nou joc din seria care făcea furori în anii 90, ar putea vedea lumina zilei în luna februarie a anului viitor. Deşi iniţial proiectul demarat de către echipa Stainless, cei care au creat şi jocul original din 1997, nu părea să aibă foarte mari şanse de succes, fanii au pus mână de la mână şi au asigurat finanţarea necesară pe Kickstarter.

Suma de 400.000 de dolari care era necesară pentru noul Carmageddon s-a strâns cu câteva zile înaintea expirării termenului pe Kickstarer, un serviciu care a contribuit până acum enorm la renaşterea unor jocuri care nu ar mai fi avut şanse într-o piaţă dominată de marile studiouri.

Pentru cei mai tineri, Carmageddon reuşea să cucerească inimile gamerilor din  anii 90 cu un gameplay super distractiv care răsplătea nu doar abilitatea de a conduce basculante, tancuri şi dragstere ci şi de a anihila într-o multitudine de moduri pietonii suficient de inconştienţi pentru a rămâne pe străzi (sau stadioane). Multiplayerul prin LAN era şi el extrem de reuşit, dând naştere unor partide pline de adrenalină.

Noul joc promite să nu se abată de la reţeta originală aducând totuşi grafica şi alte elemente, cum ar fi engine-ul fizic, la zi.

Etichete: , ,