Bitdefender a încheiat un acord de distribuţie cu ELKOTech România

Scris de | 30 mai, 2012
Bitdefender a încheiat un acord de distribuţie cu ELKOTech România

Bitdefender a anunţat astăzi încheierea unui acord prin care produsele companiei vor fi distribuite prin ELKOTech România. Astfel, ELKOTech îşi extinde portofoliul cu produse de securitate pentru mediul business, dar şi pentru consumer.

Soluţiile de securitate pentru mediul de business oferite de Bitdefender sunt create astfel încât să poată fi implementate şi administrate politici de control pentru un număr mare de staţii de lucru şi servere, toate acestea cu un minim de efort.

Răzvan Vâlceanu, General Manager Bitdefender România, a declarat într-un comunicat de presă: „Strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu şi lung vizează apropierea constantă de utilizatorii casnici şi de companii, cu produse adaptate întotdeauna nevoilor acestora. Considerăm că parteneriatul cu ELKO este unul din cele mai potrivite mijloace de a atinge acest obiectiv, oferindu-ne noi oportunităţi de promovare. De asemenea, prin acest parteneriat punem în lumină valori pe care le împărtăşim cu ELKO Group: profesionalism, respect şi încredere faţă de partenerii şi clienţii noştri.”

În privinţa soluţiilor consumer, generaţia de soluţii de securitate 2012 a fost creată special pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care au nevoie de o protecţie continuă a datelor, fără ca activitatea să le fie perturbată de soluţia de securitate. Bitdefender Total Security 2012, produsul de top al generaţiei 2012, oferă funcţionalităţi noi, printre care protecţie la navigare în reţelele de socializare, modul Autopilot şi funcţia Scan Dispatcher (care menţine performanţa sistemului la un nivel ridicat, scanând fişierele, doar atunci când procesarea datelor este minimă sau sistemul are activitate foarte redusă).

Etichete: , , ,