Samsung Galaxy S 3, pret de la 699 lei la Cosmote Romania

⇣ Sari la articol

Samsung Galaxy S III soste in magazinele Cosmote şi Germanos din prima zi a lunii iunie, la un pret ce porneşte de la 699 lei.
Dacă vrei să achiziţionezi Galaxy S 3 la acest preţ va trebui să apelezi la planul tarifar Smart XXL, pe o perioadă de doi ani. Acesta îţi oferă contra sumei de 55,80 euro pe lună 500 minute naţionale/internaţionale, 3.000 minute în reţea şi 3.000 SMS-uri în reţea, 3.000 de minute în reţeaua fixă Romtelecom, 500 MMS-uri în reţea şi 2,5 GB trafic de date, pentru doar 55,80 euro/lună (TVA inclus).
„În spiritul dorinţei noastre de a transforma COSMOTE în alegerea numărul 1 când doresc să îşi achiziţioneze un smartphone, punem la dispoziţia clienţilor noştri o ofertă de nerefuzat. Cea mai nouă generaţie de telefoane mobile poate fi achiziţionată împreună cu planuri tarifare care oferă o experienţă completă de utilizare”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE România.
Smartphone-ul Galaxy S III soseşte în două nuanţe,, albastru metalic şi alb ceramic, cu o memorie internă de 16GB. În cazul în care doreşti să achiziţionezi telefonul la liber, o poţi face tot prin intermediul Cosmote, la un pret de 2.689 lei (TVA inclus).

Mai multe despre Galaxy S III aici.

Asus ZenBook Flip S - UX371EA