Samsung Galaxy S III se lansează luna aceasta în Statele Unite ale Americii

Scris de | 4 iunie, 2012
Samsung Galaxy S III se lansează luna aceasta în Statele Unite ale Americii

Compania sud-coreeană Samsung a anunţat disponibilitatea noului terminal Galaxy S III pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Cea mai nouă versiune a smartphone-ului high-end va putea fi achiziţionat peste ocean de la 5 operatori de telefonie mobilă.

Samsung a anunţat că va lansa simultan noul dispozitiv la 5 operatori de telefonie mobilă, printre care AT&T, Verizon Wireless şi Sprint, o decizie ce dovedeşte din nou dorinţa companiei sud-coreene de a deveni lider de piaţă la nivel global.

Mai mult, dacă luăm în considerare faptul că Samsung Galaxy S II a fost lansat în Statele Unite ale Americii în septembrie 2011, la o distanţă considerabilă de la lansarea din Europa, e clar faptul că Samsung mizează pe calităţile noului terminal pentru a detrona iPhone-ul.

Samsung Galaxy S III va fi disponibil în mai multe configuraţii, în funcţie de operatorul de telefonie mobilă, însă unele caracteristici rămân neschimbate: procesor dual-core de 1.5 GHz, 2GB RAM, ecran de 4.8 inchi şi capacitate de stocare internă de 16/32 GB. De asemenea, reţelele majore vor echipa smartphone-ul cu conexiune 4G.

Noul terminal va putea fi achiziţionat începând de luna aceasta la un preţ de la 199 dolari.

Etichete: , , ,