Logitech G600: Un mouse de excepție pentru gamerii pasionați de MMO-uri

Scris de | 14 iunie, 2012
Logitech G600: Un mouse de excepție pentru gamerii pasionați de MMO-uri

Logitech anunță lansarea noului mouse de gaming G600, un model ce dispune de 20 de taste speciale care îți vin în ajutor în sesiunile lungi de gaming.

Cele 20 de butoane, între care 12 taste laterale, dispuse în două grupuri de câte șase pe un tablou meticulos conceput, sunt ușor de accesat și fac ca acțiunile tale să fie cât mai eficiente. Ai la dispoziție trei profiluri standard, două pentru MMO-uri și unul pentru gaming general.

Logitech G600 este setat pentru utilizare optimă imediat cum a fost scos din cutie, nefiind necesară instalarea de drivere. În plus, funcția G-Shift ce dublează numărul acțiunilor pe care le poți performa cu orice tastă, oferă control total în jocurile preferate MMO. Asemenea tuturor produselor din seria G, tastele sunt programabile așa încât să poți crea comenzi proprii, ca apoi să le stochezi în memoria internă a mouse-ului și să le poți accesa cu o singură atingere. În plus, forma sculptată menține mâna confortabil pe durata a multor ore de joc.

Iluminarea RGB a panelului este total personalizabilă cu mai mult de 16 milioane de combinații de culori pe care le poți folosi să identifici ușor profilul activ on-board.

Logitech G600 MMO Gaming Mouse sosește în luna iulie 2012 la un pret recomandat de 79,99 Euro.

Etichete: , , ,